Parttime

(Junior) Health Innovator

Solliciteer nu
Parttime junior functie met focus op zorginnovatie
6-12 maanden | 12-16 uur
Let op: vanaf januari 2021

Een eHealth applicatie met een mobiele blaastest op basis van AI, die de kans op terugval bij alcoholverslaving verkleint. Je elektrische rolstoel aansturen met een Google smartglass. Een innovatieve balanstrainer die ouderen sneller laat revalideren en het valrisico verkleint. Of een volledig data-driven, online hersteltraject na een heupoperatie? Het zijn slechts een paar voorbeelden van de innovaties die wij dagelijks tegenkomen. Wil jij ook ervaren hoe je als health innovator in hoog tempo complexe zorginnovatie vraagstukken oplost? Wil je je kennis over zorgstelsels internationaal vergoten? Ben je benieuwd hoe het is om in een jong, ambitieus team te werken, waar je veel eigen verantwoordelijkheid draagt en echt impact hebt? Dan ben je bij MedScaler op de juiste plek. Wij helpen bedrijven wereldwijd met marktverkenningen, het vinden van groeikapitaal en de implementatie van nieuwe Medtech en eHealth innovaties in de B2B zorgmarkt.

MedScaler

De functie

Werken bij MedScaler betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, en gezellige collega’s. Ons team vindt het belangrijk om samen met elkaar en de klant naar een eindresultaat toe te werken. Deze job biedt jou de unieke kans om bij te dragen aan de groeicurve van MedScaler. Als Junior Health Innovator ben je onderdeel van het kernteam en voer je een of twee eigen projecten uit om zorginnovaties te introduceren in de B2B zorgmarkt. Als projectmanager heb jij de lead, en draag je veel eigen verantwoordelijkheid. Je doet deskresearch, neemt deel aan strategiesessies en legt contact met zorgorganisaties om informatie op te halen. Jij wordt expert in zorginnovatie. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Zo zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag.

MedScaler

Jij

Jij voelt je helemaal thuis in een open werksfeer waar geen 9-tot-5 mentaliteit heerst. Je leert snel, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent een gedreven onderzoeker. Je doet naast je studie graag relevante werkervaring op die jouw CV naar echt next-level maakt! Wat breng je mee?

 • Je bent geïnteresseerd in zorginnovatie en volgt een relevante opleiding op hbo- of WO-niveau (bvb. Health Care Management, Health Economics, Health Sciences, HEPL, MPA, Farmakunde).
 • Je bent analytisch sterk en snel in staat om nieuwe informatie tot je te nemen;
 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
MedScaler

Dit bieden wij jou:

 • Een flexibele, parttime baan van 12-16 uur per week. Je kunt wekelijks je werkdagen flexibel indelen;
 • Verantwoordelijkheid en eigen projecten;
 • Een toffe werkplek in een jonge, ambitieus startup team in hartje Rotterdam;
 • De kans om meer te leren over de zorg en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie;
 • Goede support en een steile leercurve;
 • Een informele werksfeer, events, borrels en sociale activiteiten;
 • Een marktconform salaris.
MedScaler

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Go for it!

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan door je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) te mailen naar robin@medscaler.com. Voor inhoudelijke vragen of een kop koffie kun je contact opnemen met Robin Toorneman via 085 130 0820 (bellen/WhatsApp)

Solliciteer nu