Parttime

Marketing&Communication

Solliciteer nu
Marketing & Communicatie positie met focus op zorginnovatie
Minimaal 6 maanden - Zowel stage als bijbaan mogelijkheden
Per direct / in overleg

Een eHealth applicatie met een mobiele blaastest op basis van AI, die de kans op terugval bij alcoholverslaving verkleint. Je elektrische rolstoel aansturen met een Google smartglass. Een innovatieve balanstrainer die ouderen sneller laat revalideren en het valrisico verkleint. Of een volledig data-driven, online hersteltraject na een heupoperatie? Het zijn slechts een paar voorbeelden van de innovaties die wij dagelijks tegenkomen. Word jij enthousiast van zorginnovatie? En wil je werken bij een snelgroeiend bedrijf met internationale ambities en een sterke focus op digital? Ben jij een echt talent op het gebied van marketing, communicatie en (grafische) content creatie, en draag je graag veel eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je bij MedScaler op de juiste plek. Wij helpen bedrijven wereldwijd met marktverkenningen, het vinden van groeikapitaal en de implementatie van nieuwe Medtech en eHealth innovaties in de Nederlandse- en Europese markt. Wie weet word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie collega!

MedScaler

De job

Werken bij MedScaler betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, en gezellige collega’s. Ons team vindt het belangrijk om samen met elkaar en de klant naar een eindresultaat toe te werken. In de functie Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en verder vormgeven van onze marketingstrategie, beheer je de social kanalen, bestel je merchandise, schrijf je interessante nieuwsbrieven, artikelen en brochures, en help je je collega’s bij het implementeren van de MedScaler huisstijl. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Zo zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag.

MedScaler

Jij

Jij voelt je helemaal thuis in een open werksfeer waar geen 9-tot-5 mentaliteit heerst. Je leert snel, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent een creatieveling op het marketing front. Wat breng je mee?

 • Je volgt een relevante opleiding op hbo- of WO-niveau (bvb. Marketing Management, Communicatie, Digital Media, Comunication & Multimedia Design – alle opleidingen welkom).
 • Je bent geïnteresseerd in zorginnovatie, hebt bij voorkeur ervaring met deze topic of weet je razendsnel in te lezen in nieuwe topics;
 • Je hebt basisvaardigheden in tools zoals Google Suite, Mailchimp, WordPress, Canva, Microsoft Office en Adobe Photoshop en Indesign – niet allemaal vereist natuurlijk.
 • Je bent goed georganiseerd, maar vooral creatief en hebt oog voor detail;
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
MedScaler

Dit bieden wij jou:

 • Een toffe werkplek in een jonge, ambitieus startup team in hartje Rotterdam;
 • De kans om meer te leren over de Nederlandse zorg en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie;
 • Goede support en een steile leercurve;
 • Een informele werksfeer, events, (online) borrels en sociale activiteiten;
 • Een marktconforme (stage)vergoeding.
MedScaler

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Go for it!

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je. Solliciteren kan door je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) te mailen naar robin@medscaler.com. Voor inhoudelijke vragen of een kop koffie kun je contact opnemen met Robin Toorneman via 085 1300 820 (WhatsApp/telefonisch).

Solliciteer nu