Open application

Call for Talent!

Solliciteer nu
Open sollicitatie
Flexibel aantal uren
Startdatum in overleg

Een eHealth applicatie met een mobiele blaastest op basis van AI, die de kans op terugval bij alcoholverslaving verkleint. Je elektrische rolstoel aansturen met een Google smartglass. Een innovatieve balanstrainer die ouderen sneller laat revalideren en het valrisico verkleint. Of een volledig data-driven, online hersteltraject na een heupoperatie? Het zijn slechts een paar voorbeelden van de innovaties die wij dagelijks tegenkomen. Wil jij ook ervaren hoe je als health innovator in hoog tempo complexe zorginnovatie vraagstukken oplost? Of ben jij een kei in marketing of growthhacking? Of heb jij een andere unieke skill die ons kan helpen groeien? Dan ben je bij MedScaler op de juiste plek. We zijn altijd op zoek naar talent, op alle vlakken.

MedScaler

Medscaler

Wij helpen bedrijven wereldwijd met marktverkenningen, het vinden van groeikapitaal en de implementatie van nieuwe Medtech en eHealth innovaties in de Nederlandse- en Europese markt. Werken bij MedScaler betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, en gezellige collega’s. Ons team vindt het belangrijk om samen met elkaar en de klant naar een eindresultaat toe te werken. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met een eigen project, met veel eigen verantwoordelijkheid. Jij wordt expert in zorginnovatie. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Bij ons zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag. Doe je met ons mee?

MedScaler

Dit bieden wij jou:

  • Dit bieden we jou

  • Een toffe werkplek in een jonge, ambitieus startup team in hartje Rotterdam;
  • De kans om meer te leren over de Nederlandse zorg en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie;
  • Goede support en een steile leercurve;
  • Een informele werksfeer, events, borrels en sociale activiteiten;
  • Een marktconforme (stage)vergoeding.
MedScaler

Kun jij écht iets toevoegen aan ons team? Go for it!

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan door je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) te mailen naar robin@medscaler.com. Voor vragen of een kop koffie kun je contact opnemen met Robin Toorneman via 06 819 205 65

Solliciteer nu